Hey
Datum: 2012-05-28 Tid: 10:14:00 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Jag tror att jag i den mån det går kommer försöka att lyfta ur det positiva ur min vardag till min blogg och lämna det negativa osagt.

Jag tycker fortfarande det är superviktigt att skriva om verkligheten. Att aldrig försköna. Men jag känner dels att jag inte orkar gå in på varför det är lite tungt just nu och dels vill jag inte att knodden skall kopplas med en mamma som är deprimerad: För så är inte fallet. Mitt psykiska måeende är just nu knackligt, men det är inget som påverkar henne. alls. Än lyckas jag lägga all energi på att hon och vi ska ha det bra tillsammans. De tankar som kommer när hon sover, låter jag vara mitt bekymmer.

Så... jag kommer inte att ljuga. Inte heller undanhålla. Men jag kommer välja att fokusera på det som är positivt härinne. För positiva saker; det sker det hela tiden:D
Som i Lördags till exempel. Då jag och Dennis tog med oss knodden på en oförglömlig utflykt på Skånes djurpark. Kärlek i mammahjärtat när man fick vara med och dela hennes glädje kring djuren. ♥


1 Kommentarer
Katharina

Det är en underbar park för små knoddar, kul att hon tyckte om det :)!

2012-05-28 l 23:37:37Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin