Sommar!
Datum: 2012-05-21 Tid: 11:19:45 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [11] Kommentarer
Älskade älskade sol och värme: Välkommen.

Nu står jag inför sommarplaneringar. Vad ska man hitta på med knodden i sommar? Att åka utomlands känns lite overkill. Hon är ju nöjd i lekparken liksom. Men något vill man ju ändå göra. Att skapa minnen är ju bland det finaste som finns.

Vi skall åka upp till moffa i norr en vecka i alla fall, men sen... Skånes djurpark kanske? Legoland? Ta med tältet till Öland?
Förra året i Tylösand.


11 Kommentarer
oprofessionell

Våra oorginella planer är att ta med fjunet till Astrid Lindgrens värld i vimmerby och till Göteborg med Liseberg och Universeum, kanske även besöka någon typ av Djurpark hon var lite för liten för förra året. Längre än så har vi inte tänkt.Sen förståss, bada massor och låta henne välja dagsaktivitet liksom. Vill hon äta glass i hamnen 25 gånger i veckan - let's do it! :)

2012-05-21 l 12:44:07
Blogg/hemsida: http://forossoprofessionella.blogg.se/
J

Mysigt att planera! Legoland har vi funderat lite på även om det känns lite overkill. Istanbul ska vi till men det är ju för vår skull mest. Gränna och polkagrisar finns på kartan likväl som Varberg och Sthlm och så har vi ju fina havsbad runt knuten. Universeum har vi årskort på men Liseberg blir nog max ett mindre besök i år.

2012-05-21 l 13:55:27
Blogg/hemsida: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Katharina

Jag var med min dotter i Skånes djurpark i Söndags, hon är lite äldre än din knodd, född i November 09 men hon älskade det och var alldeles till sig. Kan varmt rekommendera det :)

2012-05-21 l 14:09:45
sofia-mamma till Vilja och Tintin

Typ ingenting. Ante har startat eget så han ska inte ta semester. Blir nog mest häng hos mami så Vilja kan ligga i sin lilla pol på mammas gård. Kanske en sväng till Kiruna iaf!

2012-05-21 l 14:17:06
Blogg/hemsida: http://www.fran3till4.blogspot.com
Lisa

Skånes djurpark tycker jag absolut att ni ska till. Hur mysigt som helst där. Finns ju Tosselilla sommarland. Hade nog oxå uppskattats. Finns massa att göra där.

2012-05-21 l 14:18:46
Blogg/hemsida: http://lisathea.blogg.se/
Monia - mamma till Tuvalie

vi ska få låna mina fosterföräldrars radhus när dom åker iväg på semester, så att få vara där känns ju som semester för oss :) Lillan är ändå för liten för att förstå saker så det är bara onödigt för oss att planera in massa happenings ^^

2012-05-21 l 16:13:38
Blogg/hemsida: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Matilda

Någon djurpark ska vi försöka oss med vi med, men helst någon som ligger på dagstursavstånd. Fast jag är iofs lite sugen på att testa att tälta... Kommer ihåg att ni gjorde det förra året med knodden, med lyckat resultat om jag inte minns helt tokigt. Tror du det skulle fungera lika bra i år, när hon är större och med mer vilja?

Vår E är nästan precis i ålder med knodden, och jag tror att det skulle gå helt strålande, men mannen är tveksam ;) Kom gärna med övertalningstips! :P

2012-05-21 l 19:30:37
Blogg/hemsida: http://whatabouttheroses.blogspot.com
Frida

Jag ska sitta här på min altan och vara gravid, tjock och svettig :P Jannis jobbar ju 7-7 så han har inte tagit någon semester utöver sina ledigveckor utan vi sparar det till hösten när bebisen kommit till oss. Som tur är har vi bjudit hit lite släkt och kompisar som ska göra sommaren lite trevligare :)

2012-05-21 l 22:21:16
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
anna

Det enda vi har planerat är en helg i Målilla (småland). Vi ska titta på traktorpulling och spendera helgen i tält, ska bli väldigt intressant och se hur det fungerar. Lill-prinsen älskar ju allt vad fordon heter, så det ska bli kul att se hans min när det är traktorer överallt :)

2012-05-22 l 06:38:49
Blogg/hemsida: http://anapanasiti.blogg.se/
Emma

Hej! Vi har nu kommit fram till anledningen till att bloggen ser konstig ut hos dig är för att du använder dig av internet exploprer! Bloggdesignen ser bra ut i alla webbläsare utom just den. :) Men tack för att du sade till, annars hade vi aldrig vetat! :)

2012-05-22 l 10:16:12
Blogg/hemsida: http://oursketchbook.com
Sandrix :)

Följ med oss till skånes djurpark! :)

Vi var ju på Ölands djurpark när M var 1&1/2 år och förra året var vi på Skånes djurpark. M har älskat det båda ggr :)

2012-05-24 l 07:42:15Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin