Torsdagsfunderingar
Datum: 2012-05-03 Tid: 10:05:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer

Fick en kommentar att min blogg blivit den tråkigaste någonsin sedan jag och X-karln brutit upp. Vad tråkigt att du känner så... Är det något du saknar eller är det bara honom? I såfall kanske du borde be honom starta en blogg istället?;)

Jo hörni. Knodden gick minsann på pottan igår! Två gånger! Och eftersom detta är en mammablogg så hoppas jag att ingen blir förvånad över att jag känner stolthet i sådana små trivala ting som kiss & bajs i en hink istället för blöja.

Det är lite skrämmande hur fort tiden går. Nu till sommaren blir hon faktiskt två år och är verkligen ingen bebis längre. Jag tycker överlag att vi lyckats väldigt bra än så länge. Det här med att vara förälder är en större uppgift än jag någonsin kunnat drömma om. Och nu när vi är förälder på varsitt håll gäller det såklart att tänka om. Hennes födelsedag som är på ingång blir ju plötsligt ett praktiskt "problem" att lösa, precis som kommande julaftnar och midsommardagar osv också kommer bli. Men jag är övertygad om att även detta löser sig och tror att detta bara kommer innebära att hon får dubbel glädje :)


Kransbarn♥


5 Kommentarer
Frida

Jag såg den kommentaren. Inget om varför den tycker så eller vad det är den saknar och SJÄLVKLART anonymt. Vem orkar bry sig om vad sådana tycker?! :P

2012-05-03 l 12:58:30
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
Lisa

Eeeeee??? Du brukade väl inte skriva om han direkt när ni bodde ihop heller? Det är DIN blogg och du skriver ju om det som händer dig och knodden. Ah trams. Jag tycker dock att du ska tipsa mer. Typ sminktips, kläder, bra sidor..ja sånt du vet =)

2012-05-03 l 13:17:25
Blogg/hemsida: http://lisathea.blogg.se/
Anonym

Sluta ta allt så hårt, man behöver väl inte attackera för minsta lilla kritik. Du missförstod nog, det var inte så jag menade, du har för det första uppdaterat oftare, du har tipsat mer, skriver ner både tankar och funderingar kring mammslivet. Har inget med ditt ex att göra så tagga ner...du skrev ju ändå aldrig om honom så. Har full förståelse att det skett många förändringar i ditt liv men det var bara en tanke och känsla jag hade och jag har precis lika mycket rätt att dela med mig av den som du har att skriva just vad du vill i din blogg, så länge jag inte skriver ngt stötande. Ta hand om er./k

2012-05-03 l 13:55:19
Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Ja det känns bra, nämnde min borderline och de andra diagnoserna då dom går ganska mycket hand i hand, lite som en fläta, där den ena diagnosen tar slut, tar den andra vid.. typ. :pOh tackar! :D

2012-05-03 l 14:28:57
Blogg/hemsida: http://salkert.se
Zilla

Precis som du skriver så kommer hon att få dubbel glädje, min mamms & papps skilde ju sig när jag bara va 4 men jag har inte lidit av det de minsta tvärtom, jag har alltid fått fira 2 julafton och midsommar och fått dubbelt med paket o vilket barn gillar inte det? :)

2012-05-03 l 14:50:54
Blogg/hemsida: http://vivaladivah.webblogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin