Mina samarbetspartners
Datum: 2011-03-21 Tid: 22:09:53 Kategori:Allmänt Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Effekt, Rädda Barnens ungdomswebb som tidigare haft samarbete med mig gällande deras bok Annorlunda, ville att jag en vecka i Juni skulle bli en av deras sommarbloggare!

Jag bär deras ribbon på min egen blogg och skriver fyra inlägg på deras blogg under tema mobbing, utanförskap, rasism, skönhetsideal, komplex och barns rättigheter.Litenlycka.se är en nystartad webbutik i expandering som satsar på enkel design, trygghet och en lättnavigerad shoppingupplevelse. De erbjuder ekologiska unika barnkläder och diverse vardagsnyttiga saker som hör vår underbara barnvärld till.

Jag har hållt i en tävling som förhoppningsvis är den första av många kommande på bloggen där en lycklig vinnare fick 350kr att handla för i webbshopen.Barnvänligts webbutik riktar sig till föräldrar och andra anhöriga till barn i åldrarna 0-7 år som efterfrågar produkter som är estetiskt tilltalande samtidigt som de är just - barnvänliga! Stilrena, unika och underbara ting som hör barnvärlden till.

Jag höll i en tävling där en lycklig vinnare fick 300kr att handla för i deras webbshop. En mycket uppskattad tävling.

Hjärnfonden jobbar med att samla in pengar till forskning och information om hjärnan och dess sjukdomar, skador  och funktionsnedsättningar. Deras kampanj "Skänk en tanke" lyfte fram vikten av deras forskning ytterligare samt gav möjlighet till gemene man att donera en summa pengar genom att skicka en tanke till någon de tycker om.

Jag uppmärksammade kampanjen genom ett inlägg, samt genom att bära deras ribbon på min blogg.


Bambino är vardagsprodukter för små barn. Deras utbud erbjuder allt från nappar till bestick och skallror. Produkterna är funktionella, enkla att använda och sprider vardagsglädje med form och färg.

Jag uppmärksammade ders satsning på Facebook kallad "SuperFanFriday" samt höll i en tävling där tre vinnare får hem ett "MATA-MIG"-kit. Tävlingen fick otroligt bra respons.

me&i är ett svenskt modeföretag som startades 2004 av Susan Engvall och Helene Nyrell. Företaget tillverkar och säljer idag ansvarsfullt producerade kläder med unik design och hög kvalitet främst via hempartyn.


Jag mottog ett valfritt plagg ur meandis vårkollektion 2011 som sedan uppmärksammades och recenserades i min blogg. 

Nationella Hivrådet jobbar med att öka kunskaper och förändra attityder för ett förändrat sexuellt beteende. Som en del i informationsarbetet kring spridningen av sexuellt överförbara sjukdomar tog Nationella Hivrådet fram Knullträdet som syftar till att väcka frågan om hur ens sexuella beteende ser ut.

Jag uppmärksammade deras kampanj med ett inlägg samt att jag bar deras ribbon på min blogg.


Milkmilla.se grundades 2009 av mamman Carolina och på sajten säljs baby- och barnkläder samt tillbehör över Internet. Starka varumärken som Fixoni, Didriksons och Elodie Details finns att tillgå till riktigt bra priser.

En tävling hölls samarbete med Milk&Milla där vinnaren fick välja ett valfritt KATVIG-plagg värde 199kr.Effekt - Rädda Barnens webbtidning för unga bad mig bli ambassadör för deras bok "Annorlunda" som är en antologi med texter, bilder och filmer av unga från hela landet, som alla gett sin syn på begreppet annorlunda, med olika uttryckssätt.

Jag uppmärksammade deras boksläpp genom att skriva på temat Annorlunda i sex inlägg, jag bar deras ribbon på bloggen samt höll i en tävling där jag lottade ut deras bok, med ett mycket bra bemötande och respons.0 KommentarerNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Nybliven förvirrad mamma(!?) som försöker hitta rätt genom vardagens småbarnslabyrint. Om att även försöka hitta min plats i livet & världen. Vardagsfunderingar, samboskap, kärlek, åsikter och att leva med borderline. Välkommen in.
bloglovin

Lilypie First Birthday tickers